Αλλαγή αντικατάσταση κουφωμάτων

Η aludoors συμβουλεύει και ενθαρρύνει την απόφαση αλλαγής- αντικατάστασης  παλαιών κουφωμάτων ξύλου.Η κίνηση αυτή αποσκοπεί σε μια καλύτερη και ανώτερη ποιότητα ζωής.
Η μεγάλη ηχορύπανση που τόσο πολύ ενοχλεί τον άνθρωπο της πόλης σήμερα, μετά την αντικατάσταση κουφωμάτων θα περιοριστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που θα σας εκπλήξει. Μην ξεχάσουμε λοιπόν και τα οικονομικά οφέλη από την τέλεια θερμομόνωση που παρέχουν, τόσο το χειμώνα με τις χαμηλές  θερμοκρασίες, όσο και τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα ακριβαίνουν καθημερινά και τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε εδώ και την αισθητική πλευρά.

Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που σίγουρα με την κατάλληλη επιλογή σας, τα κουφώματα αλουμινίου θα τα καμαρώνετε και θα τα χαίρεστε μετά και από πολλά χρόνια. Η aludoors σας υπόσχεται κουφώματα αλουμινίου άριστης ποιότητας και λειτουργικά για πολλές δεκαετίες με ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Εάν συνδέσουμε όλα αυτά με το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης, για τα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πετύχετε ποιοτικά και οικονομικά στην αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων που έχετε αποφασίσει.

Γνωρίζετε οτι μπορείτε να αλλάξετε τα κουφώματα του σπιτιού, να αλλάξετε τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, ή να βάλετε αντλία θερμότητας κ.λ.π. , και να επιδοτηθείτε μέχρι το 70% και το υπόλοιπο 30% σε άτοκες δόσεις για 4 χρόνια;
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 210 2468297 .

alt
πριν -

αντικατάσταση με δύφιλη αλουμινίου
μετά- αντικατάσταση με
δίφυλλη μπαλκονόποτα αλουμινίου,
χωρίς κανένα μερεμέτη- 440 ευρώ

alt
πριν

alt
τοποθέτηση δίφυλλου
ανοιγόμενου παραθύρου με
ανοιγόμενο παντζούρη -από 580ευρώ


Online παραγγελίες

Καλάθι Αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.